MALZEMELER
1 paket margarin oda ısısında
3 yumurta
2 su bardağı irmik
2,5 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
ŞERBETİ
5 SU BARDAĞI ŞEKER
5,5 SU BARDAĞI SU
YAPILIŞI
BİR kabın içinede margarinle yumurtalar iyice karıştırılır. Arkasından irmik,un,kabartma tozu ve vanilya ilave edilerek yumuşak bir hamur elde edilir. Hamura rulo şekli verilerek küçük parçalar halinde kesilir .Yağlamış olduğumuz tepsiye dizerek 170 derecelik fırında pişirilir
NOT: SICAK ŞERBET FIRINDAN ÇIKAN TATLINIZIN ÜZERİNE SICAKKEN DÖKÜLÜR
1 paket margarin oda ısısında
3 yumurta
2 su bardağı irmik
2,5 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
ŞERBETİ
5 SU BARDAĞI ŞEKER
5,5 SU BARDAĞI SU
YAPILIŞI
BİR kabın içinede margarinle yumurtalar iyice karıştırılır. Arkasından irmik,un,kabartma tozu ve vanilya ilave edilerek yumuşak bir hamur elde edilir. Hamura rulo şekli verilerek küçük parçalar halinde kesilir .Yağlamış olduğumuz tepsiye dizerek 170 derecelik fırında pişirilir
NOT: SICAK ŞERBET FIRINDAN ÇIKAN TATLINIZIN ÜZERİNE SICAKKEN DÖKÜLÜR
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder